Pages

Thursday, August 25, 2011

mmm... hmmm... ;[


sekarang tengah sedih T_T

tak tahu nak luah kat siapa

luah kt blog jela..

cari publisiti murahan..

.......

.....

janganla fokus sangat

... acah jer ;p

gila nak luah kat blog...

banyak stalker..


takpela.. telan jerla sedih ni... *gluupp*


sorry entri sebelum ni tiba-tiba saya delete

ada anonymous post komen yang xsedap dibaca

Mmmm...agak-agakla...

komen saya sorang cukup..

jangan nak libatkan kawan-kawan saya pula


blog ni pun saya tulis sebagai bahan bacaan ringan bila saya pencen nanti

and untuk anak cucu saya baca juga

bukannya ada iklan or nuffnang bayar pun

jadi dah dapat baca free jangan banyak songeh pula

nanti saya private semua tak bagi baca baru taw ;[


Hmmm.... sebenarnya mood saya xberapa baik

ada 4hari lagi nak raya tapi baju raya xde lagi :(


...baju raya dah beli 2bulan lepas

tapi saya gatal pergi pakai siang-siang

sekarang dah basi saya nak baju baru...

T_T

ya udah... xboleh cerita lagi.. sedih...


~penantian baju raya~








6 comments:

pie said...

alololo..ciannye..xpe mlm raya sure dpt murah..hehe

Zul Helmi said...

beli baju raya belakang lrong ke?

shaa farahin said...

emmm ada mse agy k.yah cpt g cri bju raye cayok cayok ... =)

NUR FARIZA UMAIRA said...

em, janganlah sedih2 akak.. be happy ok.. citelah kt hubby akak.. mybe dia boleh kurangkan kesedihan tu..

Diaa Fariza said...

pie: skg ada 5pasang baju, 3pasang org sponser ;]
zul: mcm biasa pergi jer
shaa: :):):)
fariza: hihihi...skg dh happy!

Mazly said...

bila nak update blog.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...