Pages

Monday, May 02, 2011

Popeye's the sailorman! tun..tunn...

hai!

welcome back ;p

macam biasa sekarang ni tengah kerja...

sebenarnya takde idea nak mengarut apa..

tapi untuk mengelakkan tangan ni asyik nak menyuap makanan jer

lebih baik saya menaip sesuatu..


semalam saya pergi makan kat Popeyes lagi

saya rasa Popeyes dah jadi salah satu favourite saya

kali ni saya bawa Mr X

nak suruh dia try dan komen pula



tapi macam biasa..

Mr X dengan saya bagai langit dan bumi

taste kami selalu berbeza!

dia cakap, "secara peribadinya, KFC lagi best!"

Aaarrgghh...suka potong angin orang.. ;[

tapi tak kisahla, janji dia bayar ;]



secara peribadinya... saya memang lebih suka Popeyes..

sebab banyak pilihan..

ada ikan & udang lagi

cole slaw dia pun lagi best dari KFC

tapi tak kisahla.. sedap tu subjektif

janji kenyang :D


lepas makan.. macam biasa

Mr X mesti nak singgah kedai buku

( tempat paling saya tak suka! )





saya alergi dengan buku

jangan kata suruh baca

bau pun dah pening kepala rasa (@_@)

saya pun buat muka 10sen

supaya cepat keluar dari situ ;p


kami pun jalan-jalan tengok pameran lukisan



lepas tu kami ke salon..

sebab rambut Mr X dah bergulung-gulung panjang

saya pun sama lorat nak gunting rambut juga

( walaupun baru gunting 10hari yang lepas )


tapi saya potong fringe jer..


Mmmmm... saya dah malas nak taip la..

perut dah lapar balik.

nak makan dulu..


...to be continue....

< kalau saya ingat >

2 comments:

Ms Marliana said...

sdp ke wan popeyes tu? nampk kat selayang mall tapi tak la ttarik nak mkn situ ... btw .. mmg tak suke mkn fast food sangat ... ;)

Diaa Fariza said...

ana: bagi kita sedap! try la satu kali..pasti nak lagi..;p kita dh muak dgn fastfood tp popeyes kita boleh layan lagi ;]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...